Fransk and med selleri- og soppkrokett, sellerifondant og aigre doux - Her har Bjørn Svensson laget en ny stjerneforrett. Bare å forsyne seg!

Fransk and med selleri- og soppkrokett, sellerifondant og aigre doux

Her har Bjørn Svensson laget en ny stjerneforrett. Bare å forsyne seg!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Andebrystet

Andebryst rutes opp og trimmes for sener. Legges med fettet ned i en kald panne. Tilsett gjerne litt appelsinskall og timian under stekingen. Når anden slipper fettet og begynner å steke, øser man fettet på kjøttsiden og steker brystet ferdig i pannen.

Selleri- og soppkrokett

Stek alle ingrediensene møre i smør og tilsett fløte. Kok inn til det blir en god stuing og smak til med salt og pepper. Frys stuingen inn i egnede former. Når krokettene er fryste paneres de i maizena, så egg og tilslutt i knust brød. Friter dem på 160 °C til de er gylne.

Sellerifondant

Kutt sellerirot i ønsket form. Legg den i en stekepanne og tilsett smør, hvitløk, timian og vann til det så vidt dekker. Kok på lav temperatur til vannet er fordampet og sellerien er mør. Skru opp varmen mot slutten slik at de stekes gylne i smøret.

Aigre doux

Kok inn ingrediensene til en god sursøt saus. Skjær andebrystet i passe tykke skiver. Anrett selleifondanten ved siden av og avslutt med aigre doux.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Krydret andebryst