Friske asparges med ristede mandler - Dette er Tom Victor Gausdals deilige forrett med asparges og ristede mandler.
Foto: Ida Brekke

Friske asparges med ristede mandler

Dette er Tom Victor Gausdals deilige forrett med asparges og ristede mandler.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Hakk mandlene og rist dem i en tørr panne, ca 5-6 minutter på middels høy varme. bland sammen med den sprøstekte løken. Kok aspargessene i vann i ca ett minutt. (Dersom du griller: grill de kokte aspargessene i ca ett minutt rett før servering). Pensle olivenolje på aspargessene. Legg på mandelblandingen. Smak til med salt og pepper. Agurksalaten: Skjær agurken i tynne skiver (gjerne med høvel). Legg skivene i en bolle sammen med vann, eddik og sukker. Smak til med salt og pepper. Servér aspargesene agurksalat og makrellfilet. Bland sammen og la stå en halvtime før agurksalaten legges oppå makrellen.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Asparges med reker
fav Tid: 20 min
Aspargessuppe