Fritters av kamskjell - Kombinasjonen av kamskjellene og den eksotiske dyppesausen er både frisk og overraskende.
Foto: Bent Raanes og Sarah Cameron Sørensen

Fritters av kamskjell

Kombinasjonen av kamskjellene og den eksotiske dyppesausen er både frisk og overraskende.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

(gir ca. 40 fritters) Rens kamskjellene og del dem i to. Pisk eggene og bland i hvitløk, parmesan, hvetemel og urter. Rør forsiktig inn kamskjellene. Varm opp oljen til 180 grader. Du kan teste om oljen er varm nok ved å ha en tresleiv ned i. Hvis oljen freser rundt den, er det riktig temperatur. Stek i flere omganger. Stek i 4 til 5 minutter til de er gylne og la de renne av på tørkepapir. Strø over med litt salt. Rør sammen alle ingrediensene til lime- og ingefærsausen, og smak til med salt og pepper.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?