Fuente de gambas - Stekte scampi med hvitløk og chili.
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Fuente de gambas

Stekte scampi med hvitløk og chili.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Tin frosne scampi og trekk av skallet. Lag et snitt langs ryggen og fjern den tynne sorte strengen. Varm olje i en stekepanne og stek scampi ved høy temp sammen med grovhakket hvitløk og finhakket chili i 2-3 min. Dryss over rikelig med persille ved servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Ceviche med scampi