Fylte butterdeigsboucheer -

Fylte butterdeigsboucheer

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

3 små butterdeigsboucheer per porsjon Små butterdeigsboucheer kan kjøpes ferdig i pakker. Fyll 1: Bland rømme og majones. Skjær agurken i små terninger. Hold av en reke per porsjon til pynt, hakk resten. Bland agurk og hakkede reker i majonesdressingen og fordel fyllet i én bouche til hver. Fyll 2: Legg rømme i bunnen av én bouche til hver, og fyll med gul og rød kaviar. Fyll 3: Skjær tomatkjøttet og squashen i små terninger og fres det mykt i smør. Smak til med salt og pepper og fordel det i de siste boucheene. Legg på strimlet basilikum. Anrett en bouché av hver type på porsjonstallerkener.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Crostini