Gazpacho i agurkkopper - Dette er kald suppe fra Spania. Å anrette den i agurkkopper istedenfor i boller er en morsom og annerledes måte å servere denne suppen på. Den kan med fordel lages en dag i forveien.

Gazpacho i agurkkopper

Dette er kald suppe fra Spania. Å anrette den i agurkkopper istedenfor i boller er en morsom og annerledes måte å servere denne suppen på. Den kan med fordel lages en dag i forveien.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynn med agurkkoppene: Del agurkene i 8 cm lange stykker. Skrell dem forsiktig og hul dem ut i den ene enden. Legg agurkkoppene i kaldt vann til de skal brukes. Grovhakk alle grønnsakene og ha dem i en food processor sammen med tomatjuice, olivenolje og limesaft. Kjør til alt er godt blandet. Smak til med salt og pepper. Sett suppen i kjøleskap til den skal serveres. Sett agurkkoppene på et fat og hell i suppen. Serveres avkjølt.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Enkel gazpacho
fav Tid: 30 min
Falafel