Gazpacho - Du lager gazpacho på noen få minutter. Den spanske spesialiteten er kald, frisk og nydelig.
Foto: Erik Hannemann

Gazpacho

Du lager gazpacho på noen få minutter. Den spanske spesialiteten er kald, frisk og nydelig.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Gazpacho er en kald suppe og framgangsmåten er enkel.

Ha alle ingrediensene i en blender. Kjør alt til en jevn blanding. Spe med kaldt vann til ønsket konsistens.

Du kan gjerne pynte med en agurkskive eller små terninger av grønnsaker.

Finjuster smaken med eddik, salt og olivenolje.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Klassisk gazpacho
fav Tid: 10 min
Gulrotsalat