Gazpachosaus -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Gazpachosaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens og del grønnsakene i biter. Kjør grønnsakene i en foodprocessor med de andre ingrediensene. Spe med olivenolje og smak til med salt og pepper. La sausen stå og trekke smak ca. 1 time før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Klassisk tomatsaus
fav Tid: 15 min
Sim sala bim salat
fav Tid: 1440 min
Gazpacho med scampi