Glasert skinkepai -

Glasert skinkepai

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kjør smør/margarin, mel og Cottage Cheese raskt sammen i en hurtigmixer. Sett deigen kaldt i minst 1/2 time. Kjevle ut deigen slik at den dekker en godt smurt paiform og prikk bunnen med en gaffel. Stekes ved 225 grader i ca. 10 minutter. Sett den avkjøling. Rør sammen rømme, ost og gressløk og fordel det utover paibunnen. Lag 8 kremmerhus av skinkeskivene, bruk flere skiver i hvert kremmerhus. Fyll hvert hus med gulrøtter, reddikskiver og agurk. Legg kremmerhusene på paibunnen med spissen mot midten (se bildet). Hele paien glasseres med hvitvingele. Hvitvingele: Legg gelatinen i kaldt vann i 5-10 minutter. Kok opp vin og vann og rør inn den oppbløtte gelatinen. Fordel geleen over paien når den er nesten stivnet.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Skinkepaté