Grønne pannekaker med wokkede grønnsaker -
Foto: Alf Børjesson

Grønne pannekaker med wokkede grønnsaker

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Ha mel og salt i en bolle og spe med halvparten av melken. Visp til en tykk, klumfri røre. Visp inn eggene og mer melk, men spar litt av melken. Press ut godt med vann fra spinaten og rør den inn. Tilsett resten av melken hvis ikke røren blir for tynn. La røren få svelle i ca. 15 minutter. Del opp alle grønnsakene i forholdsvis små biter eller strimler. Wok grønnsakene i litt olje i en stor stekepanne til de er så vidt møre. Legg på godt med grønnsaker på pannekakene og rull dem sammen. Tips: Vil du ha ekstra sterk smak på grønnsakene kan du gjerne helle over litt søt chilisaus. Det smaker godt!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Squashpannekaker