Grønne scampi med ingefær og hvitløk -

Grønne scampi med ingefær og hvitløk

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Vask scampiene i kaldt vann og la dem renne av på kjøkkenpapir. Ha hvitløk, ingefær, sesamolje, salt og koriander i en food processor. Kjør til det blir en tykk pasta. Bland scampi med den grønne pastaen. Dekk til med plast og sett det hele i kjøleskap i 6 timer. Varm olje i en wok. Fres scampiene til de skifter farge og blir sprø. Legg dem på et serveringsfat. Hell til slutt resten av marinaden og limesaften i woken. La sausen bli varm, hell den over scampiene. Serveres med ris til.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?