Grønnsakdressing -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Grønnsakdressing

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

(Gazpacho-dressing) En "mager" fristende dressing til sommermaten. Rens og del grønnsakene i biter. Kjør grønnsakene og basilikum i en foodprocessor. Spe med olivenolje og smak til med salt, pepper og ev tabasco. La sausen stå og trekke smak ca. 1 time før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Gazpachosaus
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold