Gratinert krabbe -

Gratinert krabbe

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens krabbene og ta ut alt krabbekjøttet. Vask og tørk krabbeskjellene. Smelt smøret, rør inn hvetemelet og spe med fløten til en fyldig saus. Tilsett chillipepper, ansjos og ansjoslake og la sausen småkoke i to-tre minutter. Rør inn gressløken og krabbekjøttet, og smak til med salt og pepper. Fordel stuingen i krabbeskallene, dryss ost og brød over og gratiner skallene på 250-275 grader midt i ovnen i ca 15 min. De er ferdige når skorpen er gyllen. Server med brød og salat.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Havkylling
fav Tid: 30 min
Krabbesalat