Gratinerte blåskjell provencale - Blåskjelltapas med provencalske urter.
Foto: Johan Wildhagen/godfisk.no

Gratinerte blåskjell provencale

Blåskjelltapas med provencalske urter.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Provençalesaus: Ha tomatene i kokende vann i et par minutter. Flå dem, fjern steinene og finhakk. Surr løk, hvitløk, selleri og urter i olje på svak varme til alt er mykt. Ha i tomatpuré og tomathakk. La putre på svak varme i 30 min. Smak til med salt, pepper og sukker. Sett stekeovnen på 300 grader el. bruk grillen. Fjern øverste halve skallet på de dampede skjellene, legg på ildfast fat. Fordel saus over de halve blåskjellene. Dryss over ost, sett fatet i stekeovn på sterk varme el. grill i 3 - 4 min til de er gyldne. Dryss basilikum over, server.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?