Gravlaks med spinatstappe -
Foto: Jo Michael

Gravlaks med spinatstappe

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Tin spinaten i mikrobølgeovn eller i en gryte på svak varme. Lag potetmos etter anvisning på pakken (men kok opp melken sammen med vann og smør), ha i muskat og rør inn spinaten. Legg gravlaksen på et fat sammen med salatblader, og server med sennepssaus og spinatstappen. Oppskriften er hentet fra "Middagen er i boks" av Tove Valmot (Gyldendal 2007)

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Laks teriyaki