Grillede østers med smørsaus -

Grillede østers med smørsaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
3 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

La smør og hvitløk surre i en panne på middels varme i 2-3 minutter. Ta hvitløksmøret av pannen og tilsett sitronsaft og chilisaus. Bland godt. Ta et håndkle i hånden, det er lett å kutte seg på det ru skallet. Skyv østerskniven inn bakerst på skjellet og tving det opp. Før kniven rundt langs den flate delen av skallet, og kutt av muskelen som holder skjellet sammen. Kast den flate toppen av skallet. Hell 1/2 ss av sausen over hver østers. Grill østersene i 2-3 minutter over direkte sterk varme til sausen koker i skallet. Kok østersene i 1-2 minutter. Server østersene varme.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.