Slik gjør du det:
Ta et stor ark med alumimiumsfolie og brett det dobbelt og form det så til en kurv. Ha skjellene i kurven sammen med sitronsaft og hvitvin. Kjør mykt smør i en foodprosessor sammen med hvitløk og alle urtene. Kjør sammen til et grønt smør. Legg smøret blant blåskjellene. Brett sammen kurven med al-folie slik at posen blir ordentlig tett. Legg pakken på god varm grill og sett på lokket. Grill i fem-ti minutter til skjellene har åpnet seg og du har fått en aromatisk saus til blåskjellene. Du kan selvfølgelig lage denne retten på en grill uten lokk. Da trenger pakken bare fem minutter lenger grilletid. Server loff til.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.