Grillede kyllingspidd med gresk salat og tzatsiki -

Grillede kyllingspidd med gresk salat og tzatsiki

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland sammen halve av olivenoljen, finhakket hvitløk, tørket mynte, oregano, salt og pepper og legg kyllingfileter delt i store terninger i marinaden i ca 30 min. Visp resten av oljen med sitronsaft. Træ marinert kylling, friske store mynteblad, rødløk i båter og paprika i biter vekselvis på spiddene. Grill i stekeovn eller grillpanne i ca ca 10 min, vend på spiddene og pensle med sitronolje underveis. Gresk salat Del grønnsakene i biter og hell over dressing. Tzatsiki: La yoghurten renne godt av seg i et kaffefileter i 1-2 timer.(Væsken kan brukes i brøddeig). Kesam trenger ikke renne av seg. Skrell agurken, riv den grovt, dryss på litt salt og la den ligge og renne av seg i et dørslag i 20-30 min, klem/press væsken ut av agurken. Bland agurk i yoghurten. Smak til med finhakket hvitløk, ev litt mer salt, olivenolje, fruktose og mynte. La gjerne tzatsiki stå i kjøleskapet 1 døgn for å la smakene modnes.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold