Grillede/stekte kamskjell -

Grillede/stekte kamskjell

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Tilberedelsestid: ca. 20 minutter Skjær et snitt i langsiden av purreløken. Vaskes godt, slik at all jord og sand skylles vekk. Varm opp kyllingkraften. Når kyllingkraften koker, legges purreløkene hele nedi kasserollen. Er kasserollen for liten til at purreløken får plass, kan disse deles i to. La purreløken småkoke under lokk i 10-15 minutter. For å sjekke at purreløken er ferdigkokt, kan den stikkes med kniv. Varm opp grillen/stekepannen mens purreløken koker. Stek kamskjellene - de skal brunes jevnt på begge sider. Ta opp purreløken fra kyllingkraften, og dander denne på tallerkenen. Legg deretter 5 kamskjell på hver tallerken. Topp det hele med parmesanskiver, og et par skjeer med balsamicovinaigrette. Retten er klar til servering!

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.