Grillet sjøkrepshale med aspargessalat og balsamicovinaigrette -

Grillet sjøkrepshale med aspargessalat og balsamicovinaigrette

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del haler i to fra ryggen og ned, men bare nesten gjennom. Knekk så ut og brett til side slik at hver hale blir som en sommerfugl. Ha så over litt smør, estragon og hvitløk snittet fint i skiver over sjøkrepsen . Legg det i en veldig varm panne med skallsiden ned (hele tiden). Ha over salt og pepper og la det stå i ca. 5 minutter. Asparges: Kutt 3 cm. av bunnen og skrell ca 3 cm fra toppen og helt ned. Kok saltet vann i en stor kjele. Kok dem i ca. 5 minutter ta dem så ut og ha dem direkte i masse isvann. Kutt aspargesbunnene i biter og bland med litt finhakket sjalottløk, sitronsaft, olivenolje, salt og pepper. Toppene bruker du til å pynte med. Balsamico: Kok ned balsamico til litt over 1/3 sammen med finhakket sjalottløk. Kjøl det ned og smak til med salt, pepper og litt sukker. Hell over like deler olivenolje. Det skal se ut som en skilt saus.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.