Grovsaltet kongekrabbe i panne med krydder -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Grovsaltet kongekrabbe i panne med krydder

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Oppskriften er ved Neil Lupton fra Krampenes utenfor Vadsø. Kokebok "Kongekrabben"av Solveig Isaksen, Trane Forlag. Bruk en veldig varm stekepanne, helst på gassbluss, men vanlig kokeplate kan også brukes. Legg først et tykt lag med grovsalt i panne (ca. 1,5 cm) I grovsaltet blandes inn hel pepper, sitron delt i fire, hvitløksfedd, korianderfrø og stjerneanis. Legg passe store biter med krabbeklør med skall i salt/ krydderblandingen. Sett på lokk og la krabben steke ved høy varme i 5-6 min. Avkjøl litt og bruk en saks til å klippe vekk skallet og server det hvite, delikate krabbekjøttet.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.