Haresadel -

Haresadel

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

I ovn ved 200° i 10-15 minutter. Gni kjøttet inn med salt og pepper og brun det i smør. La det hvile i noen minutter, dryss på hakket persille og etterstek det så i ovn. Rens og skjær sopp og poteter i terninger. Stek det i smør til alt er mørt, dryss på salt og pepper. Server kjøttet med tilbehøret.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Stekt orrfugl
fav Tid: 120 min
Due i mørk soppsaus