Hjemmelagde cannelloni - Hjemmelagde cannelonni som du baker i ovnen. Du har ikke smakt maken!
Foto: Erik Hannemann

Hjemmelagde cannelloni

Hjemmelagde cannelonni som du baker i ovnen. Du har ikke smakt maken!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 200 grader. 

Legg melet på benken. Lag en fordypning (slik at det ser ut som et vulkansk krater). Knegg eggene i krateret. Pisk først med en gaffel. Ha i litt og litt mel. Bland etterhvert med fingrende og kna dette til den deig. Pakk i plast og legg i kjøleskapet (5-10 minutter). 

Skrell løken og skjær den i biter. Stek i olje til den er myk. Knus i hvitløken og la steke i 30 minutter. Ha i tomat og la det koke noen minutter. Legg sausen i en ildfast form du skal legge cannellonien i senere.. 

Ha smør og spinat en stekepanne (eller kjele) og sett på varmen. Når spinaten faller sammen, ha den i en bolle og bland med ricotta, revet parmesan og muskat. 

Kjevle ut pastaen. Del pastadeigen i to (så blir det enklere).

Bruk pastamaskinen og lag så tynn pasta du klarer. (Ha litt mel på underveis). Legg den på en fjel og skjær den plater. 

Legg en god spiseskje med spinatblandingen på platene. Rull dem sammen. 

Rull nå parmaskinken rundt pastarullen (cannellonien). Legg dem i den røde sausen. 

Bak i ovnen i 3,4 minutter. Snu dem rundt og ha på osten. Bak dem videre til osten har smeltet. Server med litt friske urter. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 10 min
Fersk pasta
fav Tid: 120 min
Hjemmelaget pasta