Hjerteskjell i hvitvin -
Foto: Evy Andersen

Hjerteskjell i hvitvin

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Hjerteskjellene dampes på samme måte som blåskjell. Start med å frese den finhakkede sjalottløken i olja, hell på skjellene og vinen og la det dampe/koke til skjellene åpner seg. Det tar ca. 2-3 minutter. Dryss dillen over til slutt, da beholder du den friske dillsmaken og den holder seg grønn. Disse blir servert nydampa, men det er utallige muligheter for både skjellene, og krafta som kan brukes i pastasauser til fisk eller supper eller stua kål.  

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?