Hjerteskjell i hvitvin - Denne enkle oppskriften med hjerteskjell lager du på to minutter.
Foto: Erik Hannemann

Hjerteskjell i hvitvin

Denne enkle oppskriften med hjerteskjell lager du på to minutter.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Legg skjellene i stekepanna. Ha i hvitvin, smør, et knust hvitløkfedd og dryss over litt persille.

Legg på lokk og kok opp. Nå skjellene har åpnet seg er de ferdige. 

Server eventuelt med litt brød til. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Baguetter