Hotte karrireker i tomatsaus servert med ris -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Hotte karrireker i tomatsaus servert med ris

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Surr finhakket hvitløk og karri i olje til løken er blank uten å bli brun. Tilsett hermetiske tomater og la koke 5-6 min uten lokk. Ha i chilisaus (i ønsket mengde) og kremfløte. Kok opp og la trekke uten lokk til sausen får en fyldig konsistens. Smak til med salt, pepper ev mer chilisaus eller karri. Skjær paprika i terninger og tilsett i retten sammen med rekene (reker i lake skylles godt og får renne godt av seg) rett før servering. Paprika skal være sprø og rekene vil bli seige hvis de koker. Server med ris og ev en grønn salat.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?