Hummer med chili og appelsin -

Hummer med chili og appelsin

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens hummeren og del i leddet ved hodet. Fjern det som ikke skal være der. Varm en kjele med olje. Rens sjalottløken, hakk den sammen med chilien. Fres løk, chili, hvitløk, estragon og hummer i kjelen og ha i hvitvin, noilly prat, appelsinsaft og skall. La det koke inn litt og ha i fiskekraften. La hummeren småkoke under lokk i ca 15 min. Ta den opp og kok så inn sausen. Blank sausen med smør og smak til med mer appelsin og estragon. Safranrispilaff: Rens løken og fres den i smør eller olje. Ha risen i og blank den litt, hell på kraft og safran og damp under lokk til risen er ferdig. Serveres til hummeren.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Ravioli med hummer
fav Tid: 60 min
Hummer på risseng