Hummerravioli i sin egen vinaigrette - Dette er en eksklusiv pastarett som kan brukes som forrett. Bruk gjerne hummer fra frysedisken.

Hummerravioli i sin egen vinaigrette

Dette er en eksklusiv pastarett som kan brukes som forrett. Bruk gjerne hummer fra frysedisken.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del hummerne i to på langs. Ta ut paven og den svarte tarmstrengen. Plukk ut alt kjøttet fra hale og klør. Finhakk kjøttet. Ha laksefileten i en food processor. Kjør food processoren til laksen er blitt til fin mos. Bland laksemosen, hummeren og persillen i en bolle. Smak til med salt og pepper. Rull små kuler av blandingen med hendene. Lag 6-8 kuler. Kjevle ut pastadeigen til en tynn leiv. Legg hummerkulene på leiven. Lag ravioli: Skjær en sirkel rundt hver kule. Sirkelen må være en del større enn diameteren på kulene. Skjær ut like mange sirkler uten kule på i samme størrelse. Disse skal nå legges over kulene, og kantene skal klemmes igjen. Det kan du gjøre med en gaffel. Fres strimlene med savoykål i halvparten av smøret. Legg kålen til side. Fres gulrøttene i resten av smøret. Legg gulrøttene til side. Kok opp fiskekraften og kok den inn til det halve. Tilsett olivenolje og persille. Kok raviolien i godt saltet vann i 3-4 minutter. Anrett savoykålen på tallerkener. Legg raviolien over og legg gulrøttene oppå raviolien. Hell til slutt litt fiskevinaigrette rundt på tallerkenene. Se oppskrift på pastadeig.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Ravioli med hummer