Indisk kylling på grillen - Dette grillspydet har masse, masse god smak.
Foto: Erik Hannemann

Indisk kylling på grillen

Dette grillspydet har masse, masse god smak.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del kyllingbrystene på langs slik at du får 3-4 strimler.

Finhakk løk og ingefær, knus nellik i en morter til pulver og ha i en bolle.

Bland det godt sammen med kanel, kardemomme, salt, pepper, sitronsaft, gurkemeie og yoghurt.

Ha i strimlene med kyllingbryst og vend godt rundt.

Når det er godt dekket, trær du kyllingen på grillspyd. Stek dem i ca 4-5 minutter på en grillen. Husk å pensle grillen med olje.

De kan også lages i ovnen på 220 grader, i ca 10-12 minutter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?