Oppskrifter med Madeira
Madeira er en sterkvin, og brukes både som drikke og i matlaging. Blant annet er den kjent som ingrediens i konfekt og desserter.
Madeira er en sterkvin som kommer fra den portugisiske øya Madeira. Det finnes fire typer av vinen, der de søteste har spesielt god holdbarhet. Vinen har en lett karamellisert smak, som resultat av temperaturen (50-60 grader celcius) i en 3-4 måneder lang varmebehandling. Sprit tilsettes ofte både før og etter varmebehandlingen, noe som fører til et alkoholinnhold oppmot 20 volumprosent.
Vit hva du spiser
Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.
+ Se alt næringinnholdNæringsinnhold pr. 100g
64.0 kcal 266.0 kJ
Fett 0.0 g (0 %)
Herav 0.0 g mettede fettsyrer
Karbohydrat 0.2 g (66 %)
Herav sukkerarter 0.2 g (mono og disakkarider)
Protein 0.1 g (33 %)