Oppskrifter med Eggehvite

Eggehvite er den klare væsken i egget. Hovedformålet til eggehviten er å beskytte eggeplommen og å gi næring til kyllingfosteret. Eggehviten er proteinrikt og brukes ofte stivpisket i kaker. Det er viktig å ha en helt ren bolle når du skal piske eggehviter. Eggehvite tåler ikke fett.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

42.0 kcal   180.0 kJ

Fett 0.0 g (0 %)

Herav 0.0 g mettede fettsyrer

Karbohydrat 0.4 g (3 %)

Herav sukkerarter 0.4 g (mono og disakkarider)

Protein 10.2 g (96 %)