Foto: Bjørn Inge Karlsen

© Foto: Bjørn Inge Karlsen

Oppskrifter med Fiskesaus

Fiskesaus er en smaksetter som produseres av fermentert fisk. Uttrykket benyttes for å beskrive et stort antall produkter som har vært kjent i forskjellige kulturer tildels i årtusener. Fiskesaus benyttes i sørøstasiatisk og sørkinesisk matlaging, på samme måte som soyasaus brukes i Japan og Korea.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

35.0 kcal   147.0 kJ

Fett 0.0 g (0 %)

Herav   mettede fettsyrer

Karbohydrat 3.6 g (41 %)

Herav sukkerarter   (mono og disakkarider)

Protein 5.1 g (58 %)