Foto: colourbox

© Foto: colourbox

Oppskrifter med Agurk

Slangeagurk spises som oftest rå, som snacks eller i salater. Den kan også stekes og serveres som tilbehør, spesielt til fisk og skalldyr. Agurken skal være avlang og buet i endene, og ikke for krummet i formen. Den skal være blank og sprø og ha en jevn grønn farge. Den skal være fast å kjenne på.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

11.0 kcal   44.0 kJ

Fett 0.1 g (4 %)

Herav 0.0 g mettede fettsyrer

Karbohydrat 1.2 g (57 %)

Herav sukkerarter 1.2 g (mono og disakkarider)

Protein 0.8 g (38 %)

Les mer om AgurkSe alle artikler med emne Agurk