Oppskrifter med Kål
Opphavet til alle kålvekster er strandkålen som vokser vilt i Middelhavsområdet. De mest kjente kålsortene for oss her nord er hodekål (hvitkål), kinakål, rosenkål og blomkål. Felles for alle er at de er en god kilde til vitamin C, mineraler og fiber.
Vit hva du spiser
Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.
+ Se alt næringinnholdNæringsinnhold pr. 100g
33.0 kcal 137.0 kJ
Fett 0.1 g (1 %)
Herav 0.0 g mettede fettsyrer
Karbohydrat 5.2 g (77 %)
Herav sukkerarter 5.1 g (mono og disakkarider)
Protein 1.4 g (20 %)