Foto: Rey Kamensky (Yury Maselov)/Crestock

© Foto: Rey Kamensky (Yury Maselov)/Crestock

Oppskrifter med Kål

Opphavet til alle kålvekster er strandkålen som vokser vilt i Middelhavsområdet. De mest kjente kålsortene for oss her nord er hodekål (hvitkål), kinakål, rosenkål og blomkål. Felles for alle er at de er en god kilde til vitamin C, mineraler og fiber.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

33.0 kcal   137.0 kJ

Fett 0.1 g (1 %)

Herav 0.0 g mettede fettsyrer

Karbohydrat 5.2 g (77 %)

Herav sukkerarter 5.1 g (mono og disakkarider)

Protein 1.4 g (20 %)

Les mer om KålSe alle artikler med emne Kål

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold