Foto: Stein Henningsen/Frukt.no

© Foto: Stein Henningsen/Frukt.no

Oppskrifter med Kålrot

Kålrot blir ofte kalt Nordens appelsin, den er svært rik på vitamin C. Kålroten skal kjennes tung og ha en fast konsistens. De fleste tenker gjerne på kålrot i forbindelse med husmannskost og julemat.Men kålrot kan brukes til mye mer enn stappe. Prøv å bake den, dampe den i en rotfruktsalat eller kanskje koke den i appelsin.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

36.0 kcal   149.0 kJ

Fett 0.1 g (1 %)

Herav 0.0 g mettede fettsyrer

Karbohydrat 6.4 g (86 %)

Herav sukkerarter 6.4 g (mono og disakkarider)

Protein 0.9 g (12 %)

Les mer om KålrotSe alle artikler med emne Kålrot