Foto: bama.no

© Foto: bama.no

Oppskrifter med Endiviesalat

Endiviesalat eller sikori har et avlangt, spisst og meget kompakt hode med fast sammenrullede blader. Endivesalat er lett bitter i smaken og kan spises så, eller sammen med mildt kjøtt som kalkun, men også mer distinkte smaker som blåmuggost. 

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

13.0 kcal   55.0 kJ

Fett 0.1 g (4 %)

Herav 0.0 g mettede fettsyrer

Karbohydrat 1.0 g (47 %)

Herav sukkerarter 1.0 g (mono og disakkarider)

Protein 1.0 g (47 %)