
Limemarinert torsk
Christopher Sjuve
180 minutter
Forretter og småretterIngredienser
4 porsjoner
400 g
skinn- og benfri torsk efilet1 dl
limejuice1 stk
rød chili i tynne ringer1 ts
finhakket frisk ingefær2 stk
endiviesalat2 stk
avokado2 stk
tomat i tynne båterSlik gjør du det:
Skjær torskefileten i strimler på langs. Ha dem i en bolle sammen med chili og frisk ingefær. Bland forsiktig og hell over limejuice så det dekker fisken. La stå på benken i 2 timer. Rens og skyll endivie og fordel bladene som en blomst på tallerkener. Ta avocadokjøttet ut av skallet og del det i båter. Anrett avocado på endivebladene. Drypp limejuice over avocadoskivene. Anrett tomatbåtene på tallerkenene ssmmen med salaten. Hell væsken fra fisken og anrett den midt på slatblomsten. Drypp olivenolje over og et dryss med salt og pepepper. Pynt med friske urter. Serveres med brød til.