Oppskrifter med Mandel
Mandel er en steinfrukt som vokser på mandeltrær. Den inneholder mye proteiner, umettet fett og fiber. Nøtten er en viktig ingrediens i marsipan og kransekake. Vanlig melk fra dyr kan blir erstattet av mandelmelk. Denne melken inneholder ikke kolesterol eller laktose.
Vit hva du spiser
Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.
+ Se alt næringinnholdNæringsinnhold pr. 100g
577.0 kcal 2386.0 kJ
Fett 49.2 g (64 %)
Herav 3.7 g mettede fettsyrer
Karbohydrat 6.3 g (8 %)
Herav sukkerarter 3.9 g (mono og disakkarider)
Protein 21.2 g (27 %)