Foto: Picasa

© Foto: Picasa

Oppskrifter med Tortellini

Tortellini er en ringformet pasta som kan ha ulike typer fyll, for eksempel kjøtt og parmesanost. Tortellini kommer opprinnelig fra den italienske regionen Emilia-Romagna hvor den serveres i buljong, med ost, eller med en ragu. Tortelloni er en større variant av tortellini, som vanligvis er fylt med ricotta og bladgrønnsaker som spinat. Det finnes også varianter der grønnsakene erstattes med steinsopp eller valnøtter. Tortelloni serveres vanligvis med ragu eller smeltet smør og salvie.I Norge finner vi som regel fersk tortellini i kjøledisken, men også frossen og til og med tørket tortellini finnes i tillegg.

Vit hva du spiser

Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.

+ Se alt næringinnhold

Næringsinnhold pr. 100g

347.0 kcal   1471.0 kJ

Fett 1.3 g (1 %)

Herav 0.1 g mettede fettsyrer

Karbohydrat 69.8 g (84 %)

Herav sukkerarter 0.5 g (mono og disakkarider)

Protein 11.9 g (14 %)