Innbakt lakseterrine -

Innbakt lakseterrine

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Tin butterdeigen etter anvisningen på pakken. Skyll spinatbladene, riv av de grove stilkene og legg bladene på et håndkle så de tørker. Mal laksefileten med salt, rør inn egg og sett farsen i kjøleskapet i 10-15 minutter. Spe den med kjøleskapskald fløte. Kjevle hver butterdeigplate til dobbel størrelse og del dem i to. Legg tre spinatblad på hver deigplate og legg på en stor skje laksefarse. Brett spinatbladene rundt farsen og brett så deigen rundt det hele. Klem skjøten godt sammen, legg lakserullene på stekebrett og pensle dem med egg. Stek dem midt i ovnen til de er gjennomstekte og gylne. Rens rekene. Legg skallene i et kokekar og varm dem til det dufter kraftig. Hell på cognac og tenn på, tilsett vin og vann og la kraften koke uten lokk i 20 minutter, sil den og kok den inn med fløte til litt over halve. Rør inn kaldt smør, smak til med salt og pepper og tilsett reker og persille. Server lakseterrinene varme med varm saus og brød.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Fiskepiroger