Ishavsrøye tempura - Frityrstekt fisk sammen med avokadokrem og lun rødløk.
Foto: Tom Haga

Ishavsrøye tempura

Frityrstekt fisk sammen med avokadokrem og lun rødløk.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland det tørre og tilsett væske. Halvpisk eggehvitene og tilsett dem i røren. La det svelle i 1 time før bruk. Kutt hver filet skrått, i ca fire stykker og dypp dem i røren. Friter i 1-2 minutter, avhengig av tykkelsen på fisken. La overflødig fett renne av på papir som trekker fett. Serveres med avocadocreme og lun rødløk. Avocadocreme : Bland avocadokjøttet med de andre ingrediensene. Mos til en smidig purè. Smak til med salt, pepper og sitronsaft. Lun rødløk: Kutt løken i strimler og sauter den med godt smør, vann og sukker. Smak til med salt og pepper.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.