Italiensk hurtigkylling - Kjapp, italiensk hverdagsmat blir godt med kylling og mozzarella.
Foto: Erik Hannemann

Italiensk hurtigkylling

Kjapp, italiensk hverdagsmat blir godt med kylling og mozzarella.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Ha spinaten i en stor stekepanne og sett på varmen. La den falle sammen og legg den i en smurt, ildfast form.

Vil du ikke kjøpe ferdig tomatsaus gjør du følgende: stek hakket løk og hvitløk, ha i hermetiske tomater og la det koke inn med litt sukker og en skvett eddik.

Legg tomatsausen i den ildfaste formen på toppen av spinaten. Stek kyllingbrystene på begge sider til de blir gylne. Legg dem i tomatsausen og ha på mozzarellaen.

Stek ferdig i ovnen, 180 grader i ca 20-30 minutter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Kyllingvinger