Jambalaya (ris med sjømat) -

Jambalaya (ris med sjømat)

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Fin et god cajunkrydder og bruk til å smake til.

1. Varm oljen i en panne på middels varme.

2. Fres skinke og pølse i ca. 5 minutter. Hell skinken og pølsene over i en ildfast form.

3. Ha løk, stangselleri, grønn paprika og litt av krydderblandingen i pannen. La det frese i 3-4 minutter. Hell grønnsakene over i den ildfaste formen. Oppskrift på cajun-krydderblanding

4. Ha litt mer olje i pannen og fres kyllingbitene og hvitløk med litt av krydderblandingen i 3 minutter.

5. Hell over i formen.

6. Hell tomatene og kraften i formen.

7. Rør i vårløk og ris og tilsett laurbærblad.

8. Dekk formen med aluminiumsfolie, og stek i ovnen til risen er klar (ca. en halv time)

9. Ha i scampi og la dem steke med de siste 10 minuttene. Rør resten av sjømaten godt inn i jambalayaen rett før du serverer den.

10. Fjern laurbærene og server.

Oppskriften er hentet fra "Far heter Daddy" av Craig Whitson (Gyldendal Fakta 2003)

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Cajun scampi
fav Tid: 45 min
Almejas i sherry