Jan Øyvinds og Vårs karbonader servert med tzatsiki -
Foto: God Morgen Norge, TV 2

Jan Øyvinds og Vårs karbonader servert med tzatsiki

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Arbeid sammen alle ingrediensene og form til tykke karbonader. Stek i olje i varm panne i 2-3 min på hver side. Server i grovt hamburgerbrød eller grove brødskiver, salat, tzatsiki, skiver av tomat ev rå løk, tzatsiki.

Tzatsiki

Riv agurken opp på et råkostjern. Legg i et dørslag, dryss op litt salt og la agurken renne av seg. Finhakk hvitløk og bland inn i yoghurten sammen med revet slangeagurk og olivenolje. Smak til med salt, pepper, ørlite grann sukker og rikelig med finhakket mynte.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.