Jarlsberg, fenalår og akevittmarinerte svisker -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Jarlsberg, fenalår og akevittmarinerte svisker

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

200 g jarlsberg i skiver

200 g fenalår i skiver

Akevittmarinerte svisker

180 g svisker

0,5 dl vann

1 ss sukker, gjerne brunt

0,5 dl akevitt

Annonse

Slik gjør du det:

Kok opp vann og sukker, legg i svisker og la de trekke i ca 5 min. Tilsett akevitt og la sviskene ligge og trekke i laken natten over. Rull skiver av ost og fenalår rundt de marinerte sviskene, fest med en cocktailpinne.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.