Slik gjør du det:
Kok opp vann og sukker, legg i svisker og la de trekke i ca 5 min. Tilsett akevitt og la sviskene ligge og trekke i laken natten over. Rull skiver av ost og fenalår rundt de marinerte sviskene, fest med en cocktailpinne.
Se næringsinnhold
200 g jarlsberg i skiver
200 g fenalår i skiver
Akevittmarinerte svisker
180 g svisker
0,5 dl vann
1 ss sukker, gjerne brunt
0,5 dl akevitt
Annonse
Slik gjør du det:
Kok opp vann og sukker, legg i svisker og la de trekke i ca 5 min. Tilsett akevitt og la sviskene ligge og trekke i laken natten over. Rull skiver av ost og fenalår rundt de marinerte sviskene, fest med en cocktailpinne.
Oppskrifter A-Å:
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.