Jarlsberg med akevittmarinerte svisker og fenalår -

Jarlsberg med akevittmarinerte svisker og fenalår

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok opp vann og sukker. Trekk kasserollen vekk fra platen. Tilsett akevitt og svisker og la sviskene trekke i laken 8-10 timer. Rull fenalår og Jarlsbergost rundt en marinert sviske og fest sammen med en cocktailpinne.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?