Kalkun- og estragongryte - Kalkun blir godt med estragon! Prøv denne superenkle oppskriften med kalkun.
Foto: Inkognito

Kalkun- og estragongryte

Kalkun blir godt med estragon! Prøv denne superenkle oppskriften med kalkun.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del kalkunfileten i små terninger, 3 x 3 cm og stek dem i smør i en stekepanne. Når kjøttet er gjennomstekt helles begeret med rømme over. Vend kjøttet i rømmen før pinjekjerner og finhakket estragon tilsettes. La det hele stå og småputre i et par minutter. Serveres med en frisk salat og godt brød.

Denne oppskriften ble sendt inn av Stine Skogly i en konkurranse høsten 2012.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Kalkunsnurrer
fav Tid: 120 min
Klassisk kalkun