Kalkunbiff med byggryn og granateplesaus

Kalkunbiff med byggryn og granateplesaus

Christopher Sjuve
60 minutter
Hovedrett

Slik gjør du det:

Kok byggrynene i vann 20-30 minutter, til de er myke, men fremdeles har litt motstand. Stek kalkunbiffene på middels sterk varme i en stekepanne med smør i 3-4 minutter på hver side. Ta biffene ut av pannen og la dem hvile minst 3-4 minutter. Lag saus av stekefettet fra biffene. Tilsett rødløk, ingefær, hvitløk og sukker i stekepannen og la det surre i ca. 1 minutt. Ha i soyasaus og sitronsaft. La det hele få et kjapt oppkok. Ha i halvparten av granateplekjernene. Sil av vannet som eventuelt er igjen på byggrynene. Vend inn hakkede krydderurter og olje like før servering. Server kalkunbiffen med salat, saus og byggryn. Pynt med resten av granateplekjernene. Oppskriften er hentet fra kylling.no (Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt)

Kanskje disse også frister?