Kalveschnitzel med kremet spinatstuing -

Kalveschnitzel med kremet spinatstuing

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Dette er schnitzel slik det var meningen at den skulle lages! 1. Mariner kalvekjøttskivene i worcestershiresaus blandet med sitronsaft. Dryss over salt og pepper. 2. Visp eggene godt sammen. Dypp kjøttskivene i, la renne av. Vend dem deretter i brødkrumme. 3. Stek skivene i smør i meget varm panne i ca. 1/2 minutt på hver side. 4. Finhakk løk og hvitløk, og fres det i pannen. Ha i spinat og fløte. Kok inn til det tykner. 5. Smak til med salt og pepper, og legg litt av stuingen på hver schnitzel. Server gjerne med tomatbruschettas.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.