Kamskjell- og rekesnadder -

Kamskjell- og rekesnadder

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær ut kamskjellkjøttet og fjern den lille muskelen. Skjær kamskjellkjøttet i tykke skiver og behold rognen hel. Stek kamskjell og rogn lett på pannen noen sekunder på hver side. Saus: Dypp tomatene i kokende vann i noen sekunder. Legg de videre over i kaldt vann til avkjøling. Fjern tomatskallet, ta ut innmaten av tomaten og skjær tomatkjøttet i terninger. Bland tomatterningene med de øvrige ingrediensene til sausen. Bland reker og kamskjell forsiktig sammen og fordel sausen over.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.